Maatwerk

Mogelijkheden:

  • De medewerker heeft een strippenkaart en kiest vijf passende workshops op data die het beste uitkomen.
  • De medewerker gebruikt een strippenkaart en gebruikt deze voor vijf keer individuele coaching van een dagdeel.
  • De organisatie koopt een strippenkaart en gebruikt deze voor diverse coachingsvragen van medewerkers.
  • De medewerker is zo geïnspireerd door een workshop dat hij of zij deze nog een keer volgt.
  • De organisatie koopt vijf strippenkaarten en laat 25 mensen ieder één workshop volgen.
  • Je biedt meerdere medewerkers een strippenkaart en als P&O/management wil je een kick-off bijeenkomst.
  • Je wilt als organisatie afspraken over de transfer en borging van het geleerde en de rode draad in ontwikkeling.
  • Je weet zelf iemand binnen je organisatie die een workshop kan verzorgen, wij nemen die exclusief op.
  • Je kiest uit de 32 workshops een aantal onderwerpen die van toepassing zijn voor de ontwikkelvragen van jouw organisatie.

Neem contact op en we maken direct een afspraak met je

Klanten van ons:

Trainingscarrousel van door de organisatie geselecteerde workshops. Medewerkers van de afdeling ICT konden zelf inschrijven op workshops, die op meerdere data werden uitgevoerd met een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers.

De trainers van Bijeen-Nu hebben dertig groepen geïnspireerd en handvatten meegegeven op het gebied van Geweldloze communicatie, Timemanagement, Persoonlijke kracht, Teameffectiviteit en Gespreksvoering.

De workshops zijn met een gemiddelde van ongeveer een 8 beoordeeld.

 

 

Het hele Ynno team: alle partners, de adviseurs, de Youmeet ondersteunende medewerkers, moest zich bewust worden van individuele en teampatronen; aspecten die inzicht geven in stressreductie en hoe dit adequaat kan helpen om de eigen innovatiekracht te vergroten.

Gekozen is voor een tweedaagse in de natuurrijke omgeving van de Ardennen en dit op een speelse leuke manier, door ervarend te leren.

Resultaat was dat men effectiever omgaat met stress, dat het heeft geholpen om tot andere besluiten te komen, dat er meer out of the box wordt gedacht om te kunnen innoveren met creativiteit. Om zo met meer cohesie en ondersteuning van en met elkaar te werken en Ynno als organisatie gerichter te profileren richting potentiële klanten.

 

 

Alle medewerkers van de Nederlandse en de Belgische vestiging van GreenPeak werden een selectie van ontwikkelworkshops aangeboden. GreenPeak heeft de afgelopen twee jaar zelf de keuze uit ons aanbod gemaakt.

Daarnaast is een specifieke workshop voor vertrouwenspersonen gegeven.

De teamleiders hebben in een tweedaagse training handvatten gekregen om hun taak als coach en leidinggevende zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Daarnaast leverde het samen buiten de setting van het werk hiermee bezig zijn op dat de onderlinge communicatie  en samenwerking sterk verbeterd is.

Begeleiding en advisering rondom het thema “Presenteren”, door de directie over de toekomstvisie en activiteiten aan de twaalf gemeenten (gemeenschappelijke regeling) van Zeeland.

De muziekschool heeft binnen korte tijd haar haar doelstellingen bereikt, door de zichtbaarheid te vergroten. Hiervoor zijn presentaties gegeven bij de diverse gemeenteraad- en commissieleden. Resultaat was dat zij inhoudelijk zijn geïnformeerd, geënthousiasmeerd en dat de betrokkenheid is vergroot.